Webhotel

Safi.dk tilbyder fire forskellige typer webhotel, hvor du kan have din hjemmeside liggende:

SKRABE:

Du har bare brug for et mail- og webhotel, og laver selv din hjemmeside eller lign.

CMS:

Du har en WordPress hjemmeside, hvor Safi.dk står installationen, samt hjælper med f.eks oprettelser af mailadresser, installation, tilpasning og ikke mindst løbende vedligeholdelse af WordPress installation på serveren. Du opdaterer selv indholdet af siderne, via din browser, og kan bruge Safi.dk som support hvis det driller.

NORMAL:

Du har en almindelig hjemmeside der kræver lidt mere opmærksomhed, og bruger måske også Safi.dk som webmaster og andre småopgaver. I abonnementet er budgetteret med timer til hjælp med f.eks. oprettelser af mailadresser, vedligehold af siderne mv.

MASTER:

Du har brug for at Safi.dk tager ansvaret for at være din webmaster.
Du får den optimale service og prioriteres højest i det daglige arbejde og du slipper for at ‘pille ved hjemmesiden’, oprettelse nye mailadresser mv..
I abonnementet er budgetteret med timer til hjælp med f.eks. oprettelser af mailadresser, maillister, vedligehold af siderne, udvikling og opdatering.
Der er fuld adgang til både telefon og mailsupport.

 

Klik på ‘Priser‘ i menuen for at se priser.

 

Webmail

Som webhotel kunde har du selvfølgeligt også mulighed for at benytte webmail (altså lissom hotmail og gmail m.fl). Uanset hvor du er, kan du via internetforbindelse altid kigge i din postkasse, læse og sende mail mv.

Generelt finder du din webmail på din hjemmesides adresse /webmail (altså f.eks. www.dit-domæne.dk/webmail) Eller klik her: www.bmail.dk/webmail