Trommer, sang og dans

Jeg har levet af at lave kulturformidling, teater, trommer, sang og dans siden de tidlige firsere…
… og gør det det fortsat med den største fornøjelse, glæde og engagement!

 

Du kan engagere mig på i forskellige “koncepter” som f.eks:

  • Jeg optræder med percussion koncert, og laver trommedansworkshops med trommetrioen Play ‘ Drum (Niels Kilele, Kjeld Friis og Mads Bischoff). Jeg laver også teambuilding sessions med trommer og dans (tidligere bla. Nordea, Kjeldsen småkager, DONG energy, Vestas, Hempel skibsfarver og mange andre)
  • Vi kalder os Århus Powerpercussion til de store arrangementer…
  • Med Pernille Overø & Worlddance aver jeg netværksdans med mennesker der har brug for at styrke deres netværk.
  • Du kan også hyre mig alene til det mindre arrangement.
    Som afrikansk danser (og kulturformidler) er jeg bla. tilknyttet Mellemfolkeligt Samvirkes foredragsordning, og “Huskunstner-ordningen” i Region SYD.
  • Jeg holder også foredrag om mine mangeårige erfaringer med afrikansk trommemedicin og dans (Bla. Helligåndskirken i Hasle og på Gøglerproduktionsskolen i Århus)
  • Jeg har praktiseret det østafrikanske sprog Swahili tilstrækkeligt til at jeg tolker for Congolesiske flygtninge m.fl. i Region Midt, bl.a. i samarbejde med Tolketjenesten.
  • Jeg er vild med trommer, og arrangerede i 10 år, hvert efterår en stor trommefest DRUMSPOT i min baghave. Her guidede jeg en kæmpe trommecirkel med over hundrede håndtrommer som sammen spillede efter den globale fredsbøn i natten…
Play 'n Drum percussion trio Trommer, sang og dans
Play ‘n Drum percussion trio
Trommer, sang og dans