Netværk

Jeg har stor erfaring i opsætning af netværk, og kan hjælpe med at få styr på jeres lokale arbejdsplads’ netværk eller lave en opsætning med deling af internetforbindelser i f.eks. et kontorfælleskab, boligforening, haveforening eller lign.
Blandt mine aktuelle kunder findes:

  • Haveforeningen Søvangs “HotSpot Søvang” (Mere end 100 kolonihaver deler en 500/500mbit FiberNet forbindelse, via trådløst netværk).
    Dertil er Safi.dk fødselshjælper og drift-bagstopper for tilsvarende opsætning for Haveforening Amager Strand.
  • Kontorfællesskab Companyons med flere kontorer i Aarhus, Galleri Grisk, Cafe MasVino, Kollektivbyen m.fl.
  • Mere end 10 år som IT-artist på Gøglerskolen med godt 100 computere i alt (35-40 medarbejdere ca. 180 elever). Al server og netværksopsætning, vedligehold af maskiner, indkøb og projektering af strategi. Samt SoMe- og webmaster.
    Fra 2019, med opstarten af Forberedende Grunduddannelse (FGU) i Aarhus, er jeg nu halvdelen af IT-teamet som drifter alle 3 FGU skoler i Aarhus, med mere end 100 ansatte og mere end 500 elever. Vi står for alt: Gsuite, WiFi, Laptops, Netværk, licensaftaler, IT indkøb etc. etc.
  • Opgang 2 Livsteater i Århus som er både en stationær ungdomsscene og et turnerende teater. Jeg har i snart 20 år stået for alt server og netværk , vedligehold, nyindkøb mm.
  • Cirkus Tværs, socio-kulturelt cirkusprojekt i Gellerup, hvor jeg er stedets netværksmand, webmaster og ‘IT-altmuligmand’.

Computerhjælp

Er din stationære eller bærbare computer gået helt i baglås?
Så lad mig se på den, der kan næsten altid findes en løsning uden tab af data etc.

Tjek min prisliste for at se min timepris..