Netværk

Jeg har stor erfaring i opsætning af netværk, og kan hjælpe med at få styr på jeres lokale arbejdsplads’ netværk eller lave en opsætning med deling af internetforbindelser i f.eks. et kontorfælleskab, boligforening, haveforening eller lign.
Jeg står bl.a. for opsætning og vedligeholdelse af:

  • Kulturhus Århus Projektkontorer og Godsbanen (Kontorfælleskab med vekslende kulturgrupper og internationale projekter) samt Ridehuset.
  • Haveforeningen Søvangs “HotSpot Søvang” (hvor op imod 100 kolonihaver deler en 100/100mbit FiberNet forbindelse, altsammen via trådløst netværk)
  • Gøglerproduktionsskolen med godt 100 computere i alt (35-40 medarbejdere ca. 180 elever) står jeg for al server og netværksopsætning, vedligehold af maskiner, indkøb og projektering af strategi. Derudover er jeg deres webmaster.
  • Opgang 2 Livsteater i Århus som er både en stationær ungdomsscene og et turnerende teater. Jeg står for alt server og netværk , vedligehold, nyindkøb mm. udover at være deres webmaster.
  • Cirkus Tværs, socio-kulturelt cirkusprojekt i Gellerup, hvor jeg er stedets netværksmand, webmaster og ‘IT-altmuligmand’.

Computerhjælp

Er din stationære eller bærbare computer gået helt i baglås?
Så lad mig se på den, der kan næsten altid findes en løsning uden tab af data etc.

Tjek min prisliste for at se min timepris..