Velkommen > Kontakt > Om Mads Bischoff
Safi.dk startsiden

Om Mads Bischoff

Siden de tidlige firsere har jeg været en aktiv og engageret performer, percussionist, trommedanser, underviser, formidler, artist og meget mere.
I forbindelse med mit engagement i at formidle alle de spændende projekter jeg har været en del af, har jeg opnået en stor viden og praktisk erfaring med at lave PR og markedsføring, herunder hjemmesider, fotos og foldere mv.
Jeg så tidligt fordelen i at bruge computerens mange muligheder, og begyndte i slutningen af 90'erne at få efterspørgsel efter mine færdigheder. Så i 1999 startede jeg Safi.dk som et én-mands-projekt/firma.
Siden har jeg haft fornøjelsen af at hjælpe mange mennesker og projekter med at få nogle gode hjemmesider og klarere formidling af deres budskab.
Gennem mit indblik i internet og hjemmesider er jeg også blevet god til at "trimme computere", lave netværksopsætninger mv. og fungerer som fast netværksansvarlig på flere arbejdspladser og kulturprojekter i Århus.

Digitale sociale netværk:

Skype: mads_bischoff
LinkedIn: Mads Bischoff
Facebook: Mads Bischoff

Klik dig lidt omkring her på min side,, hvor jeg præsenterer nogle af de tjenester jeg kan hjælpe dig med. Du er selvfølgeligt meget velkommen til at kontakte mig for yderligere spørgsmål. Se i menuen hvordan :-)

Hilsen


:-) Mads