Velkommen > Hjælpesider > SLIP FOR SPAM
Safi.dk startsiden

SLIP FOR SPAM


Sådan ender
du på spammernes
mailinglister
.

Safi.dk kan sælge jer en spamskanning's løsning hvor SPAM aldrig kommer til jeres postkasser!

SPAM er en plage, der hærger mange computere verden over. Og især danske. Uopfordrede reklamebudskaber, der tilbyder hjælp til forlængelse af interessante kropsdele og hjælp til at få samme til at virke til halv pris er kun en del af det brogede marked, annoncørerne pludselig har opdaget er utroligt billigt. De skal hverken lægge papir eller porto til, blot skaffe sig en stribe e-mail-adresser.

Nogle af dem er så flinke at sige undskyld-de-banker på, og hvis man helst er fri skal man bare taste dér. Lad være - det gør i mange tilfælde kun ondt værre. For sådan et signal viser jo, at der er nogen der har læst reklamebudskabet, og det stimulerer de påtrængende annoncørers appetit.

Man kan også blokere sin maskine, så den pågældende afsenderadresse aldrig mere bliver sluppet indenfor. Det har de også råd mod. De skifter bare afsenderadresse så tit, det passer dem.

Det er her at professionel spamskanning bliver relevant!

StaySecure/Safi SPAM-FILTER arbejder efter et andet princip. Filteret analyserer indholdet af den pågældende e-mail, og hvis bestemte ord eller billeder benyttes for tit, får det en alarmklokke til at ringe inde i programmet. Som så afviser mail'en, endnu før den når din maskine.

Hvad nu hvis det er en falsk alarm? Det er der også råd for. Man kan nemlig meddele programmet, hvilke afsenderadresser, man stoler så meget på, at de altid skal have lov at slippe igennem. Og man kan bede programmet om en liste over afviste mails og få dem at se, så der ikke smutter "gode" mails i papirkurven, som man i virkeligheden gerne ville have haft.

StaySecure/Safi SPAM-FILTER er simpelthen et filter, der sparer en selv for besværet med at stoppe al den uvelkomne post, endnu før den lander i din postkasse. 

Med en nødbremse (karantæne), så man selv kan kigge systemet over skulderen for at se, at det ikke afviser for meget.

Samtidigt med at StaySecure/Safi SPAM-FILTER effektivt stopper SPAM, er det også rimeligt effektivt overfor VIRUS, idet at langt de fleste virus spredes som SPAM. Så alene det at man ikke modtager SPAM nedsætter risikoen for virus væsentligt.

Hvis du vil være ordentligt sikret mod VIRUS kan du vælge at købe StaySecure/Safi SPAM&VIRUS-FILTER som meget effektivt scanner al mail for virus på mailserveren, men det koster cirka dobbelt så meget.

Det koster et beløb for hver bruger der er tilknyttet dit domæne. Prisen er lavere pr. bruger jo flere der er på. Alle postkasser (POP3/IMAP konti) på et domæne er omfattet af scanningen, og skal medregnes ved prisberegningen. Så det kræver altså at der betales for alle brugere på domænet. 

Kontakt Mads for at høre nærmere, og få et tilbud.

Undermenu